Ние сме Евгения и Мила и всяка от нас е преминала своя път до тук, своето личностно развитие, за да споделим с вас знания и опит в индивидуални или групови консултации. В рамките на сесиите ще бъдем с вас, за да може по вашия индивидуален начин и със собствено темпо да достигнете до лична удовлетвореност в различни сфери в живота. И двете вярваме, че доверието е много важно в нашата професия на психолози и ще работим с вас за постигането му. Ще имате възможност в защитена среда да споделите своите притеснения, страхове или тревоги и свободно да дискутирате нещата, които са важни за вас.

Прочетете повече за всяка от нас

Здравейте!

Името ми е Евгения и работя като психолог, психотерапевт и сексолог, а в личен план съм семейна, с две деца. Интересувам се от личностното развитие на човека и провеждам психотерапевтични сесии и психологични консултации.

В практиката си работя заедно с пациента, неговите страхове и последиците от тях като паник атаки, агорафобия; постоянно усещане за тревожност без ясно обусловена причина; при трудност и невъзможност за адекватна реакция в стресови ситуации, физическа и психическа умора, силно умствено напрежение, бърнаут. 

Към мен често се обръщат мъже и жени, които имат специфични сексуални затруднения в интимната сфера, сексуална неудовлетвореност и/или липса на сексуално желание. Всичко това се отразява и в останалите сфери и има пряка връзка с качеството на живот.   

Понякога в семействата има конфликти и неразбирателства, а след тях се появяват чувства на срам и вина (било то след след изневяра, или пък наследство от детството и родителското възпитание). Когато неотрабоените чувства се таят и дълго време биват потискани, това отново води до намаляване на удоволствието от живота и буквално блокира развитието ни. 

Всяко нарушение на основни базови потребности за човек като напр. безсъние, събуждане в малките часове на нощта и невъзможността за заспиване отново, води до раздразнителност, вкл. за “дребни неща” или лошо настроение, безрадостност в живота, депресия и др.

Открила своето призвание да бъда в подкрепа на хората в житейския им път, се чувствам удовлетворена и успявам най-пълноценно да предам знанията и опита си на търсещите промяна. Това е моята лична мотивация да се ориентирам към индивидуални консултации, работа с двойки, бъдещи и настоящи родители и семейства.

Ако искате да подредите живота си, но не знаете откъде да започнете или пък имате притеснения и трудности в определена сфера и искате да разберете как да се справите, свържете се с мен по телефон, email или запишете своя час онлайн. 

МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ И ПРАКТИКА

Здравейте!

Казвам се Мила и това, към което се стремя е да помагам на хората да се научат  да използват повече от своя потенциал в процеса на личното си развитие. В професионален план интересите ми от една страна са насочени към работа с възрастни за тяхното личностно удовлетворение, връзката между психика, емоции и тяло, психосоматика и работа през движението. От друга страна са насочени към работа с деца и взаимоотношенията и конфликтите в семейството.

Водена от желанието си да помогна на човек да разреши различни заплетени житейски или професионални ситуации, аз мога да съм психологът до Вас, чрез който да направите крачката към своето благополучие, дори когато не успявате да видите изхода. В живота си всеки среща трудности или изпитва дефицити, които ни пречат да се развием и ни блокират.

В нашите психологически срещи ще изследваме и обсъждаме именно най-подходящия начин да разрешим тези ситуации.

МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ И ПРАКТИКА

  • Магистърска степен по “Психология” във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”
  • Психотерапевтична практика: Психодинамични теории, Гещалт терапия, Позитивна психотерапия, Психодрама, Арт-терапия и Когнитивно-поведенческа терапия към Център за психологически тренинги и консултации Амарна;
  • Обучение в Ново хомеопатично училище по класическа хомеопатия;
  • Обучение в Single step за LGBTI общността;
  • Обучение за видове насилие в двойката и семейството;
  • Курсове по “Хранителни нарушения (анорексия, булимия)” към IAEDP Foundation и Асоциация Уникал;
  • Сертифицирано обучение по игрова терапия (специализирано за работа с деца).

Мнения на наши клиенти

„Представете си че сте зрител на черно-бял филм без звук, “изведнъж” всичко се променя, има цвят, звукът е включен, а вие участвате активно във филма. Горе долу това е усещането преди и след началото на срещите ми с теб, Жени”. Лора Ф., 28г., София
„Още от името ѝ може да се разбере много за нея! Изключителен човек и специалист! Не само е мила Мила, а и много грижовна, отзивчива и търпелива. Подходът ѝ е галантен и внимателен, независимо дали работи с деца (имам наблюдения от работата ѝ с дъщеря ми) или възрастни (от личен опит). Стреми се да подкрепи хората, така че да постигнат целите и мечтите си. Помага им да се насочат в посоката, която е най-автентична за тях и би ги направила най-удовлетворени. През времето, в което сме работили заедно е оправдавала винаги доверието ми и с лека ръка мога да я препоръчам! Тя е от хората, които наистина ги е грижа!“. Поля А, 34г., София
„Жени умее да изслушва. В процеса на работа не се колебаеше да ме окуражава да изказвам най-скритите от мен желания и мисли. Помогна ми да видя пречките пред мен и да ги осъзная. Накара ме да мисля и да заема позиция.
Започнахме от моите болести и симптоми и стигнахме до неосъзнатите желания, като минахме през рисуване, говорене, дори през физически упражнения“. Миряна М, 39г., София
„Мила е предразполагаща, вникваща, съпреживяваща, раздаваща се и най-вече помагаща! Благодарим ти, Мила!“. Кристияна К., 35г.
Познавам Жени от много години, но никога в качеството и на психолог и хомеопат. През 2017 г. имах емоционален разпад и реших да се обърна към нея без да имам особено големи очаквания и наджеда, че може да ми помогне, тъй като преди това посетих психолог, но за съжаление не усетих промяна. След първият сеанс с нея, осънзнах голяма част от проблемите си, подредих ги по значимост и започнахме да работим над тях. Времето, което прекарах още от първия час с нея, беше строго професионално. Помогна ми да се доверя и споделя изключително лични неща, които не съм си и помислял, че някога могат да излязат от мен. Като резултат, получих ясна представа за дадения етап от живота ми, както и прости, но ефективни методи за справяне с проблемите, чието решение зависи от мен. През времето прекарано с нея, почувствах, топлина, разбиране и ефективност, за разлика от други психолози, при които съм бил в миналото. Определено препоръчвам на всеки, който има нужда да промени или разбере нещо в живота си, да отдели време и да си даде шанс за промяна, чрез нея. Петър П., 35г, София”.
Свързах се с Евгения в един много деликатен и нелек за мен период – първите месеци след раждането на детето ми. Потърсих я в ролята ѝ на консултант по кърмене, без да си давам сметка, че всъщност имах нужда от много повече – от психолог, от съветник, от приятелско отношение. За мое щастие, и за щастие на много други жени в моето положение – Евгения е всичко това. В едно”. Тереза Св., 26г., София 
„Евгения спечели моето доверие със способността си да ме изслушва внимателно и ми помогна да науча как да избирам решения, когато съм бил несигурен в избора си. Дискретността, коректността и стремежът й да помогне в трудни за мен житейски и професионални ситуации, ми предложи алтернатива за преодоляването на поредица от лични и служебни предизвикателства. Георги Б., 46г., София

Нашите партньори

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial