Нашата равносметка за изминалата година Previous item Подаръците и личното... Next item Щастието: тук и сега!

Нашата равносметка за изминалата година

Януари е добър месец за повечето от нас, в който да си направим равносметка. Време, в което да се замислим за това какво се е случило и какво сме постигнали през изминалите 12 месеца и какво предстои.

Поглеждаме назад и установяваме върху какво сме искали да поработим през изминалата година и какво сме направили. Желаната промяна може да засяга много разнообразни аспекти от нашия живот: работа, отношения с близките, лична удовлетвореност в дадена сфера и т.н.

Какво искахте да постигнете през 2018 година? Какви бяха Вашите цели и доколко успяхте да ги следвате? В някои от тях сте успели, в други може би не. Има причини, поради които не успяваме да постигнем това, към което се стремим, но това ще разгледаме по-подробно в някоя от следващите ни статии.

С какви цели ние от Sentio.bg започнахме 2018 година и какво се случи?

Нека сега споделим с Вас какво постигнахме през 2018 година. Целите ни бяха смели. Основният ни стремеж беше да развием Sentio.bg и да Ви предоставяме редовно полезна информация по важни теми. Ето малка част от нещата, които постигнахме:

  • Направихме промени във функционалностите на нашия сайт и го оптимизирахме, за да бъде той лесен за употреба;
  • Започнахме да публикуваме редовно информация в нашата Фейсбук страница, за да следите за всички актуални статии и събития;
  • Изградихме мрежа от съмишленици, подновихме стари контакти и създадохме нови с хора, които ни вдъхновиха и продължават да ни вдъхновяват;
  • Отворихме вратите на нашия кабинет на много удобно място с централна локация (Вижте тук) и отпразнувахме откриването с първото ни събитие там.

Как успяхме да постигнем това?

За нас всичко започна с добър план и фокус за важните неща към конкретния момент. На второ място бяха разговорите и насоките, които получихме от специалисти  в дадени области. Най-важната съставка за нас през 2018 година беше постоянството и упоритостта, с които работихме. Каквото и да правим, не бихме могли да постигнем много без последователност и малки ежедневни стъпки. На първо място обаче остава мотивацията и силата, за да се случват тези малки крачки към това, което искахме да постигнем.

И не на последно място бихме искали да Ви благодарим за това, че сте наши редовни читатели и последователи. Без Вашата подкрепа нашето начинание нямаше да бъде същото и да ни носи тази удовлетвореност.

Какви са нашите цели за 2019?

  • Да развием и организираме идеите за бъдещите ни проекти така, че да бъдат полезни за Вас; 
  • Да поднасяме регулярно информация за водещите теми и събитията.

Ще продължим в същата посока – да предоставяме интересно и полезно съдържание и статии; ще организираме практични тренинги, дискусионни групи и информативни лекции. Желанието и вътрешната ни мотивация продължават да ни водят и през тази година. 

С какво Вие можете да ни помогнете?

  • Да ни пишете! Пишете ни за всичко, което ви вълнува и сте се изчерпали от идеи и/или нямате идея какво да правите. Вече може да се свържете с нас по-бързо и лесно през платформата за онлайн чат – в дясно на екрана. Ще Ви отговорим при първа възможност (проверете имейла си и папка спам и го маркирайте така, че да си гарантирате получаване на следващите съобщения);
  • Следете нашия блог и секция „Събития“ в сайтa както и Фейсбук страницата ни.

Искате ли да научите повече за успешното залагане на цели и важните стъпки за постигането им? В следващата ни статия от поредицата ще споделим практична информация по темата.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial