УСЛУГИ

Радостна новина е, че в последно време хората в България все по-често се замислят за посещение при психолог. Понякога има известно объркване за сферата на дейност на психолога и психиатъра, от което следва и погрешната представа за това, с което се занимаваме ние като психолози.

Всеки от нас достига момент, в който е изправен пред определени предизвикателства – нещо в личен план ни се струва без изход, чувстваме се притеснени по различни поводи, усещаме тревога от нещо минало, нещо в настоящето или предстоящо. В тези моменти имаме нужда да поговорим с някого, да погледнем от друга перспектива, да получим подкрепа. За едни от вас тези ситуации могат да бъдат разгледани в индивидуална консултация, а за други работата в група може да бъде по-подходяща.

Ние знаем, че за да бъде разрешен даден проблем, на първо място е необходимо желание от Ваша страна да се потопите в процеса на изследване на себе си. Ние сме готови да бъдем с вас през времето, което е необходимо.    

Ако се колебаете кой от вариантите би бил по-подходящ за вас, пишете ни и ние ще ви помогнем в избора!

8755245

Индивидуални консултации

Консултациите са подходящи за тези от вас, които имат желание да се справят със собствените си проблеми.

брачни консултации, семейни консултации, интимни взаимоотношения

Консултации за двойки

Подходящи са в случаите, когато между партньорите често възникват пререкания и не знаят откъде да започнат.

422452582

Курсове (работа в група)

Работата в група дава преживяване, опит и нов, различен поглед на стари и познати ситуации.

8775587587

Събития (дискусионни лекции)

По време на лекциите ще имате възможност да задавате въпроси, да получите отговори по темите, които ви вълнуват и няма с кого да ги обсъдите.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial