Специални физически упражнения, подсилващи ефекта от психотерапервтичните сесии Previous item Да си върнем изгубената... Next item Дихателни практики срещу...

Понякога обръщаме по-голямо внимание на тялото си, за сметка на душата. Друг път влагаме време и старание да облекчим душата си, докато тялото линее. И в двата случая ставаме бойно поле на противоречия, които ни пречат да живеем пълноценно.

Как се постига балансът?

Експертите в традиционната и холистичната медицина съветват терапевтичните сесии да се комбинират с подходящи физически упражнения. Според индивидуалните предпочитания, това може да включва йога, пилатес, плуване или друг спорт, който е по вкуса и възможностите Ви.

Физическата активност има доказан положителен ефект върху психическото здраве: тя повдига тонуса, балансира хормоналните процеси и успокоява ума.

Какво представляват индивидуалните физико-терапевтични сесии?

Нашите индивидуални тренировъчни сесии са създадени специално за стимулиране на положителните ефекти при хора, които търсят подобрение в психическото си състояние.

Индивидуалната физико-терапевтична сесия представлява комплекс от физически и дихателни упражнения, които имат за цел да подобрят гъвкавостта, равновесието, издръжливостта и мускулния тонус.

Уникалното във формата е, че упражненията действат едновременно отпускащо и заздравяващо за мускулите – така Вие ще работите върху себе си в атмосфера на релакс и спокойствие, а не на стрес и претоварване.

Защо да изберете индивидуална физико-терапевтична сесия?

По време на сесията, Вие ще синхронизирате контрола върху тялото с контрола върху ума. Ще имате задачата да се концентрирате върху дишането и движенията си, да следите знаците на тялото си, да ги разпознавате и да откликвате на тях.

Тази уникална система гарантира много повече от чисто биологичните ефекти на движението върху настроението. Освен подобрения кръвоток към мозъка и ускореното производство на “хормони на щастието”, индивидуалните физико-терапевтични сесии ще постигнат нещо много повече: хармония между тялото, ума и душата.

Ние сме готови да преминем пътя към тази хармония заедно с Вас. Защото вярваме, че цялото винаги функционира по-добре, когато се грижим правилно за всичките му отделни части.

Защо при нас?

Колкото и уникални да са физико-терапевтични сесии сами по себе си, при нас Вие ще получите една високо персонализирана услуга от ново поколение.

Индивидуалните физико-терапевтични сесии в Sentio ще бъдат съобразени с личните Ви потребности според моментното Ви състояние. За целта, Вие ще получите гъвкава тренировъчна програма, изготвена в съответствие с характера на Вашите променящи се нужди.

Защото ние имаме опитът, квалификацията и мотивацията да превърнем личностното Ви израстване в един хомогенен и смислен процес с дълготрайни резултати.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial